MAGNUS LUNDIN

REKTOR/GRUNDARE

“Min vision är att Tingsryd ska bli ett framtida musikcentrum, dit ledande aktörer inom musikbranschen kommer och delar med sig av sin kunskap, där likasinnade och drivna elever kan mötas under ett och samma tak, och vara med och påverka hur morgondagens musikbransch kommer att se ut”

Magnus Lundin har arbetat som rektor, musiker, entreprenör, och musiklärare. Han har ett starkt engagemang i ungdomsfrågor och är en förespråkare av humanistiska värdegrunder inom skolans värld.

magnus.lundin@ambsweden.com

DANIEL HYLSE

GRUNDARE

”Jag vill att AMB ska vara en helt unik musikutbildning som ger eleverna verktygen som de behöver i dagens musikbransch. Tänk att som elev få möta föreläsare och lärare av världsklass som med sin gedigna erfarenhet delar med sig av sin kunskap. Detta skapar inspiration för eleven, en kreativitet och en lust som kommer att följa eleven livet igenom.”

Daniel Hylse har jobbat som musik/gitarrlärare i 10 år på KulturVerkstan i Tingsryd. Studerat jazzgitarr i Östersund och musikproduktion/låtskriveri/pedagogik i Uppsala/Växjö.

daniel.hylse@ambsweden.com

ANDREAS CARLSSON

GRUNDARE

”Min dröm är att Academy Of Music And Business blir en plantsskola som förser den nya musikbranschen med kunniga och nytänkande visionärer, både inom musik och entreprenörskap”.

Andreas Carlsson arbetar som internationellt erkänd låtskrivare och var del av det svenska musikundret med en total skivförsäljning på över 150 miljoner album. Han har medverkat i TV program som X- factor, Idol och Made In Sweden. Han skriver också just nu på sin tredje bok och konsulterar Verve/Universal Music USA som A&R. Han är även kompositören bakom Paramour on Broadway och jobbar för tillfället med hans första film i US.

andreas.carlsson@ambsweden.com