Våra skolor

Vill du göra en intresseanmälan till AMB och få mer information när det närmar sig ansökan? Fyll i din information nedan och skriv gärna vilken eller vilka skolenheter du är intresserad av. Har du annan information eller kontaktuppgifter som du vill skicka med kan du skriva den i meddelandefältet.

OBS! Anmälan är inte bindande. 


Så här går det till

1. Sök till AMB. Har du frågor om hur detta går till; kontakta din SYV.Sök till AMB. Har du frågor om hur detta går till; kontakta din SYV.

2. Du kommer att bli kontaktad för ett första antagningsprov. Det består i att du skickar in ett prov på det som du tycker är representativt för dig. Det kan vara en cover eller egen låt. Det kan även vara instrumentalt eller vokalt. Om du producerar musik så kan du skicka med en produktion som du tycker är representativ för dig. Du skickar även med en presentation av dig själv, dina ambitioner och vad du hoppas får ut av utbildningen. Låten och presentation ska skickas till den skola du väljer att söka.  Tingsryd (ansokan@ambsweden.com) eller Vara (ansokan.vara@ambsweden.com)

3. Därefter kallas du som antagits enligt ovan till ett antagningsprov/audition. Den består av flera olika moment, t ex samarbetsövningar, intervju, teoriprov och audition. Du blir informerad om de olika momenten i god tid före din audition. Dessa antagningsprov sker från slutet av april och fram till slutet av maj.

4. AMB kommer därefter att skicka ut ett antagningsbesked som visar om du har blivit antagen eller inte.

För övriga frågor angående ansökningsprocessen var vänlig maila info@ambsweden.com (Tingsryd) eller ansokan.vara@ambsweden.com (Vara)