Så här ansöker du till AMB i Vara

Om du är intresserad eller har frågor rekommenderar vi att du tar en första kontakt via ansokan.vara@ambsweden.com så guidar vi dig vidare.

För att skicka din ansökan kan du med fördel söka via antagningskansliet där du är folkbokförd. För frågor kontakta anna.sjogren@ambsweden.com (070 – 292 88 80).

Intresseanmälan

Vill du göra en intresseanmälan till AMB och få mer information när det närmar sig ansökan? Fyll i din information nedan och skriv gärna vilken eller vilka skolenheter du är intresserad av. Har du annan information eller kontaktuppgifter som du vill skicka med kan du skriva den i meddelandefältet.

OBS! Anmälan är inte bindande. 


Så här går det till

1. Om du har sökt till AMB kommer du att bli kontaktad för ett första antagningsprov. Det består i av att du skickar in ett prov på det som du tycker är representativt för dig. Det kan vara en cover eller egen låt. Det kan även vara instrumentalt eller vokalt. Om du producerar musik så kan du skicka med en produktion som du tycker är representativ för dig. Du skickar även med en presentation av dig själv, dina ambitioner och vad du hoppas får ut av utbildningen. Låten och presentation ska skickas till ansokan.vara@ambsweden.com

Om du ännu inte har gjort en ansökan kan du skicka samma information som ovan till ansokan.vara@ambsweden.com och ange i ämnesraden ”Blivande sökande till AMB Vara”. 

2. Därefter kallas du som antagits enligt ovan till ett antagningsprov/audition. Den består av flera olika moment, t ex samarbetsövningar, intervju, teoriprov och audition. Du blir informerad om de olika momenten i god tid före din audition.

3. AMB kommer därefter att skicka ut ett antagningsbesked som visar om du har blivit antagen eller inte.

För övriga frågor angående ansökningsprocessen var vänlig maila ansokan.vara@ambsweden.com

Ansökningskod: ESMUS0S
Inriktning: MUS
Skolenhetskod: 54382141
Kommunkod: 1470 

Adress:
Skaraborgs kommunalförbund
Antagningskansliet
Box54
541 22 Skövde 

I Åk2 kan du välja inriktningen Artist/musiker, musikproduktion, entreprenörskap eller musikal. 

Vi tar emot ansökningar hela sommaren via ansokan.vara@ambsweden.com