AMB Summercamp 2020

AMB Tingsryd tillsammans med samdellmusic AB är stolta att kunna presentera sommarens stora lägersatsning, AMB Summercamp 2020! Lägren är till för dig som går i årskurs 8 eller 9 och som älskar musik! Sjunger du? Spelar du något instrument? Skriver du låtar? Producerar du musik? Då är AMB Summercamp rätt läger för dig!

Lägren hålls i AMBs skollokaler i Tingsryd och alla lägerdeltagare kommer att bo på AMBs campus (bemannat dygnet runt) som ligger precis i anslutning till skolan. Lägret för årskurs 8 kommer att hållas 13-16 juli (3 övernattningar) och lägret för årskurs 9 kommer att hållas 16-19 juli (3 övernattningar)!

Ett läger består av två halvdagar och två heldagar fullspäckade av aktiviteter, workshops/clinics och något vi kallar “Creative”. Creative är uppdelat i två grupper: grupp ett består av sångare och musiker och de kommer musicera tillsammans i ensembleform! Grupp två består utav sing/songwriters, låtskrivare och producenter. Vill du vara med i båda grupperna hittar vi en lösning som passar dig! Under Creative-passen kommer ni under ledning av AMBs fantastiska lärare få musicera och skapa för att sedan avsluta lägret med en avslutningskonsert där ni kommer få framföra det ni gjort under lägret! 

AMB Summercamp är en fantastisk möjlighet att skaffa sig likasinnade vänner. Det är också en möjlighet att få prova på hur det är att gå ett musikgymnasium, och inte vilket musikgymnasium som helst :)

Lägeravgiften är 5995 sek. I avgiften ingår helpension (frukost, lunch och middag) och boende för hela lägret. Resa till och från lägret ingår inte i lägeravgiften utan betalas av lägerdeltagaren.

Har du frågor, kontakta summercamp@ambsweden.com

Intresseanmälan & Audition

Vill du göra en intresseanmälan till AMB Summercamp 2020? Fyll i din information nedan.

För att säkerställa samtliga deltagares musikaliska nivå vill vi att varje ansökande skickar en länk där de demonstrerar sina musikaliska kunskaper. Är du sångare eller musiker vill se dig demonstrera dina kunskaper på ditt huvudinstrument (sångare har sång som huvudinstrument). Är du producent eller låtskrivare vill vi höra något du har gjort. Det går bra att länka från exempelvis Youtube, Soundcloud och Spotify. Auditionlänk klistrar du in längre ner i ansökningsformuläret.

På grund av ovanstående är ingen som ansöker automatiskt garanterad en plats på AMB Summercamp 2020. Alla ansökningar och auditions kommer att behandlas och antagningsprocessen kommer att pågå löpande under våren (senast 30 april).

OBS! Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. 

AMBs Integritetspolicy

Deltagaren

Här fyller du i information om deltagaren.









Jag är:

 Sångare Musiker Producent Låtskrivare

Målsman

Här fyller du i information om den person som är huvudsaklig kontaktperson för deltagaren under lägervistelsen.