Ansökan och intresseanmälan

Vill du göra en intresseanmälan till Academy of Retail and Business kan du ringa Jimmy Säfström, rektor, på 0768-202060 eller skicka ett mail till info@arbsweden.com.

Samma sak gäller om du har frågor eller funderingar. Tveka inte att höra av dig!

Så går det till om du ansöker från regionen Skåne eller västra Blekinge.

Du gör din ansökan via webben www.skanegy.se. Välj ”Till ansökningswebben” nere till vänster på sidan. Du måste logga in för att kunna ansöka.

Du som går i grundskolan eller på ett introduktionsprogram kommer att få ett personligt lösenord av din SYV eller via brev i januari. Ansökningssidan är öppen från och med den 15 januari till och med den 15 februari.

Du som inte går i skolan kan beställa inloggningsuppgifter eller ansökningsblankett från det antagningskansli som har hand om ansökningarna för din hemkommun (Kontaktuppgifter till antagningskanslier).

När du gjort dina val på webben sparar du din ansökan. Skriv ut en kopia av din ansökan och underteckna den. Detta blir en kvittens som du lämnar till din studie- och yrkesvägledare. Går du inte i skolan skickar du kvittensen till det antagningskansli som har hand om ansökningarna för din hemkommun.

Webbansökan måste du göra senast midnatt den 15 februari 2019.

 

Så går det till om du ansöker nationellt.

 (Utanför Skåne eller västra Blekinge.)

Elever från övriga grundskolor i landet följer de instruktioner som ges på respektive grundskola eller tar hjälp av sin SYV. För ytterligare frågor, kontakta info@arbsweden.com.

 

För övriga frågor angående ansökningsprocessen var vänlig maila till info@arbsweden.com.

Välkommen med din ansökan!