VÄLKOMMEN TILL ACADEMY OF RETAIL AND BUSINESS

Academy of Retail and Business (ARB) är en unik gymnasieutbildning inom ekonomi och handel, som präglas av ett omfattande och unikt värdegrundsarbete.

För de senaste nyheterna, följ oss på Facebook och Instagram!

achievement-agreement-arms-1068523


VARMT VÄLKOMMEN PÅ ÖPPET HUS

Ett utmärkt tillfälle att stilla sin nyfikenhet. Besök skolan och träffa elever och personal. Ta del av ARBs framgångsrika och uppskattade skolkultur! Få information om skolan och våra spännande samarbeten med aktörer som till exempel ICA, C4 Shopping, Högskolan i Kristianstad  och Sweden Rock.

Nästa tillfälle:

Onsdagen den 24 april 2019 kl. 17.00-20.00

(inför omvalsperioden som startar den 25 april)

Önskar ni som familj besöka skolan tidigare är ni varmt välkomna att ta kontakt för bokning av ett personligt möte.

IMG_0954


SKUGGNINGSDAGAR – ACADEMY OF RETAIL AND BUSINESS

Är du nyfiken på skolan och vill komma och skugga en dag? Vi tar emot både enskilda och grupper.

Kontakta rektor Jimmy Säfström via e-post eller telefon 0768-202060 för mer information.

FRAMTIDENS EKONOMIUTBILDNING 2.0

Vi erbjuder en yrkes-och högskoleförberedande gymnasieutbildning där du under tre år får träffa några av Sveriges mest erfarna och professionella aktörer inom branschen.

Med oss på denna resa har vi bland annat ICA och Handelsrådet som ser till att utbildningen är starkt kopplad till näringslivet. Målet är att du som student ska vara ytterst kompatibel med samhället och näringslivet, både i nutid och framtid.

Trygghet och gemenskap

Hos oss har du en väldigt nära kontakt med all personal. Vi visar ett genuint intresse för dig både som individ och elev och för oss är det av största vikt att du känner dig trygg och sedd. Det råder en öppen dialog på skolan och allt går att lösa. På Academy of Retail and Business råder en stark tillhörighet. Vi är inte summan av antalet individer utan här blir 1+1=3. Genom att nyttja våra olika förmågor inspirerar och hjälper vi varandra att utvecklas och nå nya höjder.

2018-12-21 genomförde vi en anonym och digital utvärdering på skolan. 97% av eleverna svarade genom att gradera från 0-10 för ARB viktiga frågor. Det fantastiska resultatet ser ni här.

UndersökningJPG

Näringslivet rätt in i skolan

Kreativitet, bredare och uppdaterad kompetens samt ett modernt ledarskap behöver vara integrerat i framtidens utbildningar. Academy of Retail and Business är en mötesplats för nästa generations svenska entreprenörer och medarbetare inom handeln. Efter dina tre år hos oss har du flera valmöjligheter. Du kan gå rakt ut i arbetslivet genom en anställning eller så väljer du att studera vidare på universitet eller högskola. Är du entreprenör ut i fingerspetsarna använder du kanske ditt nyvunna nätverk och startar ett eget företag. Vi har samarbete med aktörer som bland annat ICA, C4 Shopping och Sweden Rock.

mbm

ARBs värdegrund, MY BETTER ME, är en utbildningsplattform som tar dig igenom tre steg (POWER, SKILLS & ATTRACTION). Det centrala är individutveckling. Med ett tydligt värdegrundsarbete i botten bygger vi karaktärer och individer som inser sina skills och sin fantastiska potential, som ser möjligheter och hittar lösningar. Detta efterfrågas av alla, både i samhället och på dagens arbetsmarknad.

Här ser vi misslyckanden som lärdomar och varje ”fel” är endast ett steg på vägen mot den succé som finns inom oss alla. Framåt och vidare!