VÄLKOMMEN TILL ACADEMY OF RETAIL AND BUSINESS

Academy of Retail and Business (ARB) erbjuder en ekonomiutbildning efterfrågad av näringslivet och starkt kopplad till densamma. Hela utbildningen präglas av ett omfattande och unikt värdegrundsarbete där eleverna har möjlighet att bli sitt bästa jag. Målet är att du som student ska vara ytterst kompatibel med samhälle och näringsliv, både i nutid och framtid.

För de senaste nyheterna, följ oss på Facebook och Instagram!

achievement-agreement-arms-1068523


VARMT VÄLKOMMEN PÅ ÖPPET HUS

Ett utmärkt tillfälle att stilla sin nyfikenhet. Besök oss och träffa våra elever och samt personal. Ta del av ARBs framgångsrika och uppskattade skolkultur! Få information om skolan och våra spännande samarbeten med aktörer som till exempel ICA, C4 Shopping, Högskolan i Kristianstad  och Sweden Rock.

 

Öppet hus poster

Passar inte något av datumen så är ni varmt välkomna att ta kontakt för bokning av ett personligt möte.


SKUGGNINGSDAGAR – ACADEMY OF RETAIL AND BUSINESS

Är du nyfiken på skolan och vill komma och skugga en dag? Vi tar emot både enskilda och grupper.

Kontakta rektor Jimmy Säfström via e-post eller telefon 0768-202060 för mer information samt bokningar.

Trygghet och gemenskap

Hos oss har du en väldigt nära kontakt med all personal. Vi visar ett genuint intresse för dig både som individ och elev och för oss är det av största vikt att du känner dig trygg och sedd. Det råder en öppen dialog på skolan och allt går att lösa. På Academy of Retail and Business råder en stark tillhörighet. Vi är inte summan av antalet individer utan här blir 1+1=3. Genom att nyttja våra olika förmågor inspirerar och hjälper vi varandra att utvecklas och nå nya höjder.

VT 2019 genomförde vi en anonym och digital utvärdering på skolan. Eleverna svarade genom att gradera från 0-10 för ARB viktiga frågor.

Mässa undersökning elever 50x70

 

Näringslivet rätt in i skolan

Academy of Retail and Business är en mötesplats för nästa generations entreprenörer och medarbetare inom ekonomi och handeln. Efter dina tre år hos oss har du flera valmöjligheter. Du kan gå rakt ut i arbetslivet genom en anställning eller så väljer du att studera vidare på universitet eller högskola. Är du entreprenör ut i fingerspetsarna använder du kanske ditt nyvunna nätverk och startar eller driver vidare ditt företag.

mbm

ARBs värdegrundsarbete MY BETTER ME tar dig igenom tre viktiga steg (POWER, SKILLS & ATTRACTION) och individutveckling är centralt under hela din utbildning. Med ett tydligt värdegrundsarbete bygger vi individer med karaktär. Ungdomar som tror på sig själva, som inser sin fantastiska potential och som ser möjligheter och lösningar istället för hinder och problem. Något som gynnar dig och i förlängningen hela samhället.

På ARB ser vi misslyckanden som lärdomar och varje ”fel” är endast ett steg på vägen mot den succé som finns inom oss alla!